ahojte (som tu novy). uz asi tyzden citam kde tu co na fore a samozrejme pripadam si ako isty amater co sa tyka pripravy akvarka. idem zriadit 200 l panoramaticke akvarko a to co som uz asi pol roka zvazoval som sa docital az tu kdesi na fore. idem don vlozit 3D pozadie a rozhodol som sa pre externy filter JBL CRISTAL PROFI e900.
dlho som sa nevedel rozhodnut ci externy alebo interny a skor som mal pocit ze mi viac nukali interny v predajniach. jednym z dôvodov bolo ze externe filtre maju cerpadlo osadene tak ze sa nedaju nasledne keby sa pokazi zohnat nahradne diely resp. cerpadlo by nebolo mozne vymenit, cize len kupit novy filter. neviem co je na tom pravdy lebo som to az tak nestudoval ale pripadalo mi to tak podla ich reci. Podla toho co som cital kade tade na fore sa mi asi pozdaval najviac tento typ filtra. mne sa celkom pozdaval tento filter ale ako je to v praxi skor poviete vy co s nim prisli do styku.
poprosim vas este o postrehy alebo aj ine podnety ak by tomu tak nebolo a napr. mal by som ist do interneho?
dakujem vam.