stojan pod akvarium 650 litrov

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: stojan pod akvarium 650 litrov

Poslaťod cai cai » Štv 24. Jan 2013 21:47:36

Tak kryt zjavne uz nebude vobec z dreva,Bol som u suseda poobzerat akva a jemu robili na objednavku kryt z hlinniku nakomplet,je lahky,nehrdzavie a clovek ho moze dat do akejkolvek farby,len kde sa daju tie platne kupit?Idem zistovat
cai cai

Has thanked: 26 times
Been thanked: 1 time

Reklama

Poslaťod terrible » Sob 26. Jan 2013 19:40:49

Myslíš to tak, že tá predná doska horného krytu sa zamokrí pri manipulácii (čistení, kŕmení a tak) alebo pri bežnej prevádzke? Inak ja práve robím akvárium s rovnakým pôdorysom a stojan bude urobený presne na mieru z drevotriesky, robí mi to stolárska firma jedného známeho, ktorý mi prisahal, že to vydrží, ak bočné steny, horná aj zadná strana a všetky priečky budú z 36 mm dosky. Vcelku mu verím, poznám ho a robí stolarinu už dlhé roky tak dúfam, že ma práve teraz nesklame. A ono to takto bude ešte asi aj lacnejšie ako verzia s jaklovou konštrukciou následne obloženou drevotrieskou.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod terrible » Sob 26. Jan 2013 19:42:10

cai cai píše:Tak kryt zjavne uz nebude vobec z dreva,Bol som u suseda poobzerat akva a jemu robili na objednavku kryt z hlinniku nakomplet,je lahky,nehrdzavie a clovek ho moze dat do akejkolvek farby,len kde sa daju tie platne kupit?Idem zistovat

Ani drevený kryt nehrdzavie! :D :D
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod l_laco » Štv 07. Feb 2013 13:11:54

Tak ako pokračuje tento projekt?
Obrázok užívateľa
l_laco

Images: 100
Has thanked: 12 times
Been thanked: 44 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 51 hostia