Diversa komplet

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Diversa komplet

Poslaťod KlimO » Pon 15. Okt 2012 8:18:25

Dik dik, pozriem teda este nieco no neplanujem dat do 200l akvaria 3xx a viac € tak uvidim teda..
Obrázok užívateľa
KlimO

Has thanked: 9 times
Been thanked: 6 times

Reklama

Poslaťod terrible » Pon 15. Okt 2012 14:53:52

To už je na tebe, komplety sú zvyčajne drahé, dá sa veľa ušetriť práve tým, že kúpiš zvlášť nádrž, dáš si urobiť skrinku pod také malé akvárko to nie je problém a rovno ti k tomu urobia aj kryt z rovnakého materiálu. Ale zase s tým máš trochu starosti.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod komunista » Pon 15. Okt 2012 19:13:23

Ja som si nechal vyrobiť akvárko + skrinka + kryt + osvetlenie na mieru a vyšlo ma to na rovnako ako komplet od Juwell (asi), lenže to moje je trochu väčšie, oveľa vyššia skrinka a výkonnejšie osvetlenie, takže je v podstate lacnejšie. 300 € je hranica? Len aby sa Ti ten komplet nepredražil, že budeš kupovať extra osvetlenie, prerábať podstavec a podobne...

Okrem toho, veľmi oceňujem uzatvorenú skrinku (mal som asi 12 rokov otvorený stojan), pretože sa za dvierka ľahko skryje akva „bordel”...
komunista

Has thanked: 1 time
Been thanked: 5 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 54 hostia