osadenie biologickej náplne v JBL profi cristal i 100

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: osadenie biologickej náplne v JBL profi cristal i 100

Poslaťod Juraj1973 » Pon 16. Sep 2013 7:32:57

Vďaka za odpoveď...

vysvetlené na parádu

Keď som zakladal tú novú tristovku, tak som tam dal "dordel aj s iného fitru aj som mal nervy neskôr, lebo asi to bola capina, lebo bordel som dal do vody (vody išlo skoro pol na pol nová/zabehnutá ( filtre boli zabehnuté.) ) a hbed som si v novom akva spravil kaly.. no ryby mi to rozsprášili a naraz kaly zmizli . ..
akvárko čaká teraz vážnu návštevu , tak som ten fiter rozobral a a bol zanesený teda funguje :-) tak len tak zľahka som prepral médiá v akav vode .. (už tomu ale budem dávať pokoj dlhšiu dobu) ešte som aj dumal nad konštrukciou, lebo sú tam prepážky oddeľujúce molitan od tých medzier, to jest že molitán nenasáva priamo.. ale to je jedno.. mám cvednom koši siporax v molitane.. v jednom som nechal molitan a v treťom mám kombináciu vaty s molitánom.. prietok to má dosť silný uvidím + aguaclen , aj keď je závesný, ten filtruje na parádu.. tak uvidím ako budú spolu stíhať
Obrázok užívateľa
Juraj1973

Images: 2
Has thanked: 15 times
Been thanked: 6 times

Reklama

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 48 hostia