Folia jej lepenie

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: Folia jej lepenie

Poslaťod Ascari » Štv 15. Mar 2012 12:25:06

Ja som lepil fóliu viackrát a bez vody si to neviem predstaviť. Skúšal som lepiť aj na sucho ale na sklo to nie je ono, na iný povrch napr. drevený stôl som lepil bez vody. Použil som vždy len čistú vodu a po prilepení ju vytláčam buď pravítkom alebo kartou od simkarty obalenou do švédskej handry. Sklo treba dôkladne očistiť a keď nie je úplne nové treba ho akoby "oholiť" žiletkou aby sa odstránili všetky nečistoty.
Obrázok užívateľa
Ascari

Images: 28
Has thanked: 0 time
Been thanked: 1 time

Reklama

Re: Folia jej lepenie

Poslaťod nobody » Štv 15. Mar 2012 14:15:37

l_laco píše:
admin píše:najlahší spôsob je, že ju ani lepiť nebudeš, iba ju tam priložíš a po krajoch len lepiacou páskou zafixuješ.

Toto je naozaj najjednoduchší spôsob. Mám takto už 12 rokov nalepené foto-pozadie na 250-ke a neni s tým žiadny problém. Ak by si takto nalepil hocijakú čiernu fóliu rozdiel by nikto nezbadal.

No presne to idem tak spravit kupil som druhu foliu a nechcem ju znicit idem to len prilepit paskou po okrajoch a hotovo a ked budem raz velky a mat vela trpezlivosti tak potom to prilepim tak ako sa patri. :geek:
nobody

Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 45 hostia