Kaho jasne,tropheusi budu vyuzivat cely vodny stlpec akvaria.
Stuart ja som zacinal v akvaristike z amazonkou a akvariom d*s*v 90x35x50
Nemozem povedat ze je to lacnejsie,ani drahsie ako tanganyka,ale urcite mozem povedat,ze je to narocnejsie na udrzbu,ako tanganyika.Kedze su tam rastliny.Potrebujes CO2 to je podla mna dvolezite pre rastliny aby krasne rastli,nehnili,hnojivo pre ne a hlavne co sa mne nepodarilo zabranenie rias.Vzdy som z nimi mal problem pri amazanke a nevedel zabranit ich rastu,hlavne stetinkovej riase.Akvarium bolo pekne,ale nepacila sa my riasa na listoch rastlin.V amazanke sa my moc nedarilo.Az kym som spoznal jedneho chlapika,ktory choval cichlidy,konkretne Malawi a kupil si vecsie
akvarium a zamenil osadku za Malawi,a to len na 3 mesiace,kedy som objavil caro Tanganyckych ryb.Tym sa venujem uz 2 roky a neviem od nich upustit.Niesu mozno tak farebne ako Malawi,ale su pre mna jedinecne a to kazdy druh.
Musis si najprv vybrat biotop,co chces.Musi byt aspon nejaka predstava.A podla toho si kupuj akvarium.Skus najst priestor niekde pre vecsie akvarium,cim vecsie tym lepsie a ja ti garantujem ze to nebudes lutovat.Myslim,ze s tymto nazorom bude suhlasit vecsina akvaristou tu na portali