čo dať pod kamene?

Diskusia o nádržiach, filtrácii, osvetlení a celkovom zariaďovaní nádrže s cichlidami

Re: čo dať pod kamene?

Poslaťod Rasto_2001 » Štv 11. Nov 2010 20:21:39

Byk1984 píše:No co dodat.Admin to vymyslel skvele.A takto uz bduem robit aj ja.Vyzera to aj krajsie,ked sa ryby prehrabavaju a lepsie ked vidno cierne dno,ako polystyren

to je pravda je to dobre vymyslene, len admin na to poukladal kamene a kamienky a obrovsky koreň ... pokial sa nemylim tak teraz si tam v tej nadrži chova predatora :-D
chcem tým povedať že aj keď tam mal predtym cichlidy tak šanca prekopať sa až k foolii bola mala, ty keď na ňu nasipeš piesok tak to bude hneď prekopané ...
a určite by som sa priklaňal k tej myšlienke že sa pod ňu dostane voda bordel a ine veci a keď to tam začne kvasiť hmmm no neviem neviem

a ešte niečo zo skusenosti viem že keď sa cichlida pusti do kopania hniezda a niečo jej tam bude vadiť tak sa to bude všemožne snažit dostať von ...
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Reklama

Re: čo dať pod kamene?

Poslaťod Rostratus » Štv 11. Nov 2010 21:00:07

S tou fóliou záleží od toho aké dno budeš mať v akvárku. Pri afrikách s kremičitým pieskom som dal len polystyrén a to z toho dôvodu, že piesok je biely a keď sa mi dostali až po polystyrén tak to nebolo až tak vidieť keď aj polystyrén bol biely. C.frontosy sa v pohode dostali až k polystyrénu. Ak budeš dávať tmavšie dno, ako mám pri A.spatula alebo teraz pri amerikách tak som zvolil aj fóliu.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Predchádzajúci

Späť na Zariaďovanie nádrže pre cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 64 hostia