Tak podla toho ako to vyzera to bude krupicka.Ale uz je v dost velkom stadiu.Mne na to pomohlo Sera bactopur.Skoc do obchodu a vlej to do akvaria podla navodu
podľa mňa by to mala byť krupička...Ichthyophthirius multifiliis ja osobne som dvohol teplotu na 28°C a prípravok Sera Costapur...dá sa aj soľou ale v tomto štádiu liečiť soľou už nemá zmysel...skôr by som volil Costapur a po 7 dňoch bude pokoj...
Pardon som za zmylil a hned sa opravujem.Je to sera costapur to ti odporucam a samozrejme tiez dvihnut teplotu vody.Je to aj v navode na uzivanie lieku Akosi som myslel na nieco ine a napisal som ine.Este raz sa ospravedlnujem
nové ryby, stres, žive krmivo...a sú ešte aj iné faktory...na rybke ktorú nonesieš domov nemusíš nikde nič zbadať lebo najprv sa dostáva na žiabre a podobne takto napadnutá rybka ako máš ty to má dosť ťažké...čiže nasadiť liečivo čo najskôr a máš šancu ich zachrániť...a nezabudni to vzduchovanie
od 18 do 20 ale hned som zvýšila teplotu ale aj tak su už všetky preč nestihla som ich zahranit,najhoršie je že ked som dala teplejšiu vodu tak bolo konec aj s sprisavnikom tak mam prazne akvarko.