Akonáhle mám nové rybky tak väčšina uhynie

Diskusia o chorobách a liečbe cichlíd

Re: choroba pomoc ...

Poslaťod MIRUSKO666 » Pia 22. Jan 2010 9:23:47

Aldebaran píše:Podľa mňa by stačil aj obyčajný mrazák :rofl

Ale vážne, fajn že mu to zafungovalo...Aj keď pochybujem, že teplota bola na vine...Ale zas, zúfalé obdobia niekedy vyžadujú zúfalé riešenia a človek ani nevie, čo by už urobil, tak vyskúša všetko...

Čiže, fajn, že ti to zafungovalo, ale ako ti už bolo naznačené, paušálne by som to rozhodne nerobil!

este ta teplota sa menila niekolko hod ...takze sok <>>?? ee..

mrazak..pomohol nepomohol (ja viem mal som zvysovat ale skor by som rybam uskodil ako pomohol keby to zenem do extremu nahor...... ..ale rybky su ako nove ,,uz ako som dal teplotu nizsie tak sa im vyrazne zmenilo dychanie +som dal tu malachitku a je po probleme som rad a urcite aj rybence :D pri tej vysejsej teplote by sa podusily :arrow:
MIRUSKO666

Has thanked: 0 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Aldebaran » Pia 22. Jan 2010 19:12:52

veď áno, len 20°C je veľmi málo podľa mňa...A ak zdvihneš teplotu na povedzme 28°C, tak im to až tak neuškodí...Prinajhoršom privzdušníš
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Poslaťod mlaka » Str 14. Apr 2010 6:40:33

no ja mám v akvárku 25,5 - 26 C stabilne a nebadám, že by sa nejak dusili.....občas, keď mením vodu klesne o 1,5 C, ale viac by som asi neriskoval - keď si pozrieš teplotu v originál jazere - 25-28 C
Obrázok užívateľa
mlaka

Images: 15
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Predchádzajúci

Späť na Zdravie, choroby a liečba cichlíd

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 31 hostia