Sekavce a cichlidy

Diskusia o cichlidách, o ktoré neviete zaradiť do kategórie.

Re: Sekavce a cichlidy

Poslaťod kofola » Sob 23. Apr 2011 16:56:09

Meizu u mna si si teraz napravil reputaciu.
Obrázok užívateľa
kofola

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 68 times

Reklama

Poslaťod perchess » Sob 23. Apr 2011 19:00:50

meizu píše:Ospravedlnujem sa vsetkym akvaristom na tomto portali za moje ostre slova.Mal som zly den v kazdom smere a bola to jednoducho nezvladnuta situacia.V podstate Vam aj dakujem za zdrzanlivost,mohli ste reagovat aj horsie.Co mozem povedat : uprimne ma to mrzi.

No podľa dátumov tvojich príspevkov to nevyzerá iba na jeden zlý deň, ale ku cti ti slúži, že si si uvedomil svoju chybu a ospravedlnil sa. To sa stále cení :mrk Nikto nie je neomylný a každý má právo na zlý deň. Veď na portál nechodíme preto, aby sme sa hádali alebo si robili napriek....
Každý má právo vysloviť svoj názor, a keď s ním nesúhlasíš, môžeš oponovať alebo vyjadriť svoj názor (namiesto urážania). Čím viac názorov a skúseností iných poznáš, tým lepšie alebo ľahšie sa pri riešení svojho problému môžeš rozhodnúť. A preto ja chodím na portál :rock :rock
Obrázok užívateľa
perchess

Images: 61
Has thanked: 15 times
Been thanked: 26 times

Poslaťod MarianGalo » Str 18. Jan 2012 8:16:11

Ja som dal na skúšku do aqva hrotočelca ozbojeného a neviem ho teraz chytiť a odčleniť. Žije si spokojne ale je už dospelý a je sám :cry
MarianGalo

Images: 2
Has thanked: 12 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod terrible » Str 18. Jan 2012 9:47:06

Ty kokso, že hrotočelec ozbrojený - to je strašidelný názov. To dorastá 80 - 90 cm? To by sa potom mal dať odchytiť.
Obrázok užívateľa
terrible

Has thanked: 6 times
Been thanked: 14 times

Predchádzajúci

Späť na Všeobecne o cichlidách

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia