25L akvarium

Diskusia o cichlidách, o ktoré neviete zaradiť do kategórie.

Re: 25L akvarium

Poslaťod Junaksk » Str 06. Jan 2010 21:08:46

ale neolamprologusov nemozes porovnavat s temensiskami ale viem co chces povedat mefisto ja tiez vravim ze je to malo ja si kupim odchovne akva a bude ma 60 ltakze 25 l max na odchov aj ako karantena je mala
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Reklama

Re: 25L akvarium

Poslaťod Aldebaran » Str 06. Jan 2010 22:33:06

MEPHISTOCICHLIDS píše:Trápil by si viac menej každý jeden druh cichlíd .

Dovolím si upresniť Karlowatz -a , už mesiac staré cichly majú cca 4-5 cm , takže ak znela otázka ozaj k cichlám tak to je velmý zlý pokus o vtip.
Temensisky po roku života dosahujú 30-32 cm , a 25l by stačilo tak na pár dní života , sú to čiperky už aj v tých 5cm.

Ľudia, inak podľa mňa je celé to o cichlách veľké nedorozumenie. Podľa mňa sa dotyčný pýtal "akým cichlidám" a zabudol napísať "d". Apoň dúfam, teda :nerd

A pripájam sa k jovanovi, jeden pár brevisov by v takej nádrži kľudne mohol žiť, a dovolím si tvrdiť že aj prosperovať. Veď tie ryby neobhajujú väčšie teritórium ako max. cca 10x10 cm a ani vo väčších nádržiach sa veľmi od ulít nepohnú. Ale chce to ako som už hovoril, zladený pár, ktorý sa aj trie, aby sa neodháňali navzájom.
Obrázok užívateľa
Aldebaran
Prekladateľ
Prekladateľ

Images: 10
Has thanked: 6 times
Been thanked: 8 times

Predchádzajúci

Späť na Všeobecne o cichlidách

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 15 hostia