Parenie

Diskusia o cichlidách, o ktoré neviete zaradiť do kategórie.

Re: Parenie

Poslaťod Rostratus » Uto 15. Dec 2009 22:10:32

Tak ešte vydrž ten mesiac dokým budeš mať novú nádrž a potom to prerozdeľ. Ale aj tak by si potreboval aspoň 3 nádrže, alebo neaké ryby musíš predať. Alebo by si mal. To je už na tebe.
Obrázok užívateľa
Rostratus

Images: 640
Has thanked: 68 times
Been thanked: 148 times

Reklama

Poslaťod SSimon » Uto 15. Dec 2009 22:26:10

cize ak som dobre pochopil : modre,zlte,oranzove,biele, rybky su malawske cichlidy,ten parik ciernosedych su ameriky,frontosy su niake Tanganicke cichlidy.. potom je tam este ta jedna taka ploska to teda neviem kam patri,a este jedna takato
Obrázok

a tato ploska
Obrázok

a tu je este celok
Obrázok

a nakoniec jeden prisavnik..
Obrázok užívateľa
SSimon

Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Poslaťod Stero » Str 16. Dec 2009 13:10:33

SSimon píše:praveze tie frontosy su asi jedine ktore poznam a su najkrajsie. praveze mne sa jednalo o pestre akvarium,aby rybky boli pestrofarebne. Hlavne ze predavajuci nemal problem mi predat vacssinu ryb,bez toho aby ma informoval ze to k sebe nepatri.
cize ako som pochopil tak, malawi a ameriky,africy a podobne nemozu byt spolu ? a ako zistim ktora patri do ktorej skupiny? kukal som aj na internete niaku galeriu z cychlidami aj s nazvami,aby som vedel co mam v akvariu,ale vyhodilo mi dako len toto forum,a minimum obrazkov..

Ono najprv musiš vedieť akú veľkú nadrž si možeš dovoliť, traba si spočitať AQ+filtracia(dosť podstatná vec), ohrev či je potrebný osvetlenie, stojan , kryt atď atď. Keď už vieš ake aq budeš mať môžeš isť na výber rýb. Kombinácia Amerika a Afrika je fakt dosť nevhodná. Buď voda vyhovuje Amerike buď Afrike alebo ani ani. Presne ako písal Admin tiež su tam nároky na stravu a tak isto musíš zohľadniť aj ich charakte. Pokiaľ chceš farebne pestré akva tak najskôr Malawi ale druhy musíš prispôsobiť veľkosti aq ( alebo si povedať že chcem Tyrannochromisa a tak si založiť aspoň 500L :mrgreen: )

A keď chceš nádherne Frontosy tak veľké aq a veľa bubákov na ďalšie rybky.
Najlepší spôsob ako prísť k informáciám je že sa na takomto fóre budeš pýtať a pýtať. Nemusíš mať strach každý z nás začínal nejako a je lepšie sa opýtať ako natrepať do 110l Ameriku Afriku :oops:

A čo sa týka predávajúceho tak ABBA ma na to pesničku money money money :lol: :lol: :lol:
Obrázok užívateľa
Stero

Images: 24
Has thanked: 41 times
Been thanked: 62 times

Poslaťod Junaksk » Str 16. Dec 2009 21:54:29

bohuzial takymto zmiesanim si to odnesu tie ryby ta nigrofasciata je pekna cichlidka a heroska este viac ja som za ameriku proste treba to prerozdelit
Obrázok užívateľa
Junaksk

Images: 2
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Predchádzajúci

Späť na Všeobecne o cichlidách

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 18 hostia