Tanganika a Malawi v jednej nadrži

Diskusia o cichlidách, o ktoré neviete zaradiť do kategórie.

Re: Tanganika a Malawi v jednej nadrži

Poslaťod Rasto_2001 » Uto 01. Feb 2011 21:00:33

MarianGalo píše:Čafte, skoro všetci sa snažia priblížiť svoje nádrže čo najpresnejšie ku konkrétnym biotopom.
Ja som si akvárium zakladal hlavne preto, že doň budem kukať ja a mne sa páči farebnosť a rozmanitosť.
Nezakladal som ho preto aby som mohol súťažiť s inými akvaristami o prvé miesto o najvernejšie zreprodukovanie
daného biotopu. Rád experimentujem a preto ja som svoje akva riadne zmiešal ale prevláda Malawi.
Zloženie mojho akva funguje a to je pre mňa dôležité. Takže mám Malawi - mbuny, aulonocary, melanochromisov atď.
Tanganika - tropheus duboisi maswa. Ázia hrotnočelec ozbrojený 3ks, rak červený, Amerika - cichlasoma nigrofasciatum, ancystrusy (najväčší ma zatiaľ cca 20cm mám ho odkedy bol asi 5 cm dlhý), pancierníček.
Veľa z vás ma teraz dá poriadne dole ale vravím ešte raz ja nie som nastavený na konkrétny biotop ale na rozmanitosť!
Takže chcem reagovať na položenú otázku či môžu byť dubáky s malawi rybami. Áno môže a vôbec sa netrieskajú. Malé súboje v mojom akva pozorujem len medzi vlastným druhom a aj to len u mbún. Dokonca sa mi podarilo vychovať už druhú generáciu mbún v tejto spoločnej nádrži. Takže do mňa biotopci :sweat !!!

ahoj vizera to celkom zaujimavo, mas niekde fotku ? respektýve popis celej nádrže ?
Rasto_2001

Has thanked: 3 times
Been thanked: 7 times

Reklama

Predchádzajúci

Späť na Všeobecne o cichlidách

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 17 hostia