Andrzej Nowicki (superdiscus.pl) - superkšeft.

Diskusia o diskusoch

Re: Andrzej Nowicki (superdiscus.pl) - superkšeft.

Poslaťod KotyzaVamberk » Ned 22. Sep 2013 17:23:13

Zdravim,Andrzei vystavoval svoje ryby v RK minulý týden měl tam svoje Heckli ve stejné velikosti jako máš ty a defekty v pruhách neměli,jestli je zájem tak mám i fotky ,ale ještě jsem je neupravil.pan Hulman ho na tu výstavu protlačil ,vystavoval tam už druhým rokem a domnívám se ,že je to důvod proč jeden významný diskusář nevystavoval ,psát to sem nebudu z důvodu ,že bych se v některých věcech mohl mýlit,ale do ss bych ti napsat mohl,jestli chceš .Můj dojem je ,že jeho ryby jsou jako každý jiný nic extra ,ale že rozmnožil Heckli to se musí uznat .
KotyzaVamberk

Has thanked: 1 time
Been thanked: 0 time

Reklama

Poslaťod Jules » Ned 22. Sep 2013 19:46:34

Poucne citanie, ale uz ked som cital to objednavanie ryb z polska, tak som v podstate aj vedel aky bude koniec clanku :D Mas o skusenost viac, o peniaze sa uz obabral asi kazdy z nas nejakym sposobom ... Ryby ktore sa ti pacia si nechaj a ostatne daruj niekomu koho potesia v jeho okrasnom akvarku /alebo predaj zo ziskom ako vyssie menovany pan z PL hahaha/ :wasntme Ja som ako ty, este niekedy verim ludom a hlavne, ked chcem nejake ryby tak idem aj cez mrtvoly co sa samozrejme niekedy vypomsti ... :hand
Obrázok užívateľa
Jules

Images: 22
Has thanked: 4 times
Been thanked: 14 times

Poslaťod Juraj1973 » Ned 22. Sep 2013 19:48:55

... veselé čítanie .. :-D ... je fakt zarážajúce, že taký chovateľ.. je schopný také niečo spraviť... poslať niekomu nekvalitné ryby ...to úbohé nepriznanie chyby je z jeho strany logické... skúša argumentovať, len nevie na koho narazil :-) ... ..logické - to nemyslím akože správne, len logické z jeho strany - veď skúsim oblbovať, možno sa chytí ... .. posral to už na začiatku ... ..myslím, že si mu podal pomocnú ruku, no jeho pošramotené ego ju nedokázalo prijať.. ... prednedávnom som si nedal povedať o objednal som si z Poľska značkové granule pre psa o cca 1/3 lacnejšie ako u nás.. logické zdôvodnenie som hľadal v nižšej DPH... najprv mi pes po nich hnačkoval, potom už nie ale obrazne povedané, čo zjedol , hneď vysral... potom som si granule vysypal a porovnal s u nás kúpenými... bolo to trochu jednoduchšie zistiť rozdiel, lebo granule sa skladajú z dvoch tvarov (kruhy a hviezdy).. porovnanie tvaru a farby dopadlo úplne viditeľne rozdielne . tak som to zdokumentoval poslal ... ...dostal som kopec protiargumentov, že prečo to tak bolo (chybu a problém nepriznali) ale tovar vzali bez problémov späť, ospravedlnili sa a ponúkli mi ako náhradu cenovo drahšiu od iného výrobcu... sorry, už som sem zamiešal iné "ryby" ... ale podstata odvtedy je že z Polska už nikdy nič , ale na druhej strane prístup predávajúceho úplne iný ako u p. Nowicki.. ..každopádne ryby od teba predčili moje očakávania :yes :yes a dúfam že sa mi raz podarí zatúlať na ďaleký východ a pozrieť si niečo aj na živo
Obrázok užívateľa
Juraj1973

Images: 2
Has thanked: 15 times
Been thanked: 6 times

Poslaťod stiff » Ned 22. Sep 2013 20:26:19

KotyzaVamberk píše:Zdravim,Andrzei vystavoval svoje ryby v RK minulý týden měl tam svoje Heckli ve stejné velikosti jako máš ty a defekty v pruhách neměli,jestli je zájem tak mám i fotky ,ale ještě jsem je neupravil.pan Hulman ho na tu výstavu protlačil ,vystavoval tam už druhým rokem a domnívám se ,že je to důvod proč jeden významný diskusář nevystavoval ,psát to sem nebudu z důvodu ,že bych se v některých věcech mohl mýlit,ale do ss bych ti napsat mohl,jestli chceš .Můj dojem je ,že jeho ryby jsou jako každý jiný nic extra ,ale že rozmnožil Heckli to se musí uznat .

Jasné, pošli SS som zvedavý... :) Zaujímavé veci..
Viem, že bol v Rychnove na výstave, ryby môjmu kamarátovi dávala jeho manželka..

Zaujímavo sa rozbehla debata, vďaka za príspevky.. Ja som s ním toho popísal viac a aj tvrdšie, len som nechcel, aby ten môj príspevok vyznel zaujato z mojej strany. A taktiež by to bolo hodne dlhšie čítanie... :)

PS: link som mu poslal hneď včera, ale už nenapísal nič.
Obrázok užívateľa
stiff

Images: 93
Has thanked: 0 time
Been thanked: 70 times

Poslaťod Aquarista » Pon 23. Sep 2013 20:31:55

Hmmm .... aj tak sa dá obchodovať, ale dokedy.
V'daka tebe Stiff z nami už nezoobchoduje, ale ktohovie kolkých už napálil a nechali to tak.
Discusy sa vraj teraz velmi obchodujú, tak predávajú aj "odpad". Je však rozdiel, či to predá laikovi v predajni , alebo chovatelovi na chov. A hlavne má byť rozdiel v cene !!!
Obrázok užívateľa
Aquarista

Images: 3
Has thanked: 13 times
Been thanked: 11 times

Poslaťod stiff » Uto 24. Sep 2013 11:11:00

Pomaly sa objavujú ďalšie zaujímavé informácie o tomto chovateľovi. Žiaľ nemôžem to zverejňovať. Zvažujem návštevu burzy v ZA, chcel by som to s ním prebrať osobne :)
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod peca » Štv 26. Sep 2013 10:06:42

Tak Stiff, to aby si si do tej Žiliny zobral boxerské rukavice....... :-D srandujem.......
Ale určite by stálo po tých strastiach, ktoré si si už určite užil, vynaložiť ešte jedno úsilie a pekne mu v spisovnej "polštine" urobiť "REKLAMU" na nejakých fórach alebo aqua web stránkach....... myslím že to by si za klobúk nedal........ :yes
Obrázok užívateľa
peca

Images: 7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod stiff » Štv 26. Sep 2013 14:04:30

Ale tak nebudem vypisovať po poľských fórach, toľko času a ani chuti nemám. Je to aj u mňa na fb a tam to vidí aj on aj kopec jeho (našich spoločných) priateľov. To stačí si myslím, na tých 100euro bude dlho pamätať. Pre mňa uzavretá kapitola. Svoj názor mám a upozornil som na finty sprzedajcowskie... :mrk
Obrázok užívateľa
stiff

Poslaťod Juraj1973 » Pia 27. Sep 2013 10:34:45

... ale za to tie rukavice si mohol skúsiť ! :-D :-D (.. ešte si mal cvaknúť ten super diskusový thermobox , sa čuduješ že si tak veľa platil :-D (ľúto mi je , že s Vami dnes nejdem :-( , mohla byť sranda )
Obrázok užívateľa
Juraj1973

Images: 2
Has thanked: 15 times
Been thanked: 6 times

Predchádzajúci

Späť na Diskus cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia