Neplodný samec?

Diskusia o diskusoch

Re: Neplodný samec?

Poslaťod martinko » Str 14. Dec 2011 19:05:17

No keďže sa mi ten pokus v menšom holoakva. nedarí, asi sa na to množenie :moon .Ryby pri zvýšenej teplote nemajú o seba vôbec záujem, dokonca by som povedal že neboli vôbec v pohode. Medzi tým čo som mal voľné akvárium, pokúsil som sa s ním niečo urobiť. Vyhodil som kamene, umelé rastliny a dal som tam jelšové korene a na ne priviazal microsoria. Medzičasom mi prišla RO, takže som začal pracovať aj na vode. Tá tvrdosť sa mi ale veľmi znížiť nedarí. Včera som ryby vrátil späť do 220 a dnes už vidím tú pohodu. A nechám ich nech sa robí čo chce-nebudem na to tlačiť. A keď nič nebude, TA zavolám KAPOROVI a pôjdeme na :beer
Obrázok užívateľa
martinko

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Reklama

Poslaťod Belial » Str 14. Dec 2011 21:19:28

martinko píše:No keďže sa mi ten pokus v menšom holoakva. nedarí, asi sa na to množenie :moon .Ryby pri zvýšenej teplote nemajú o seba vôbec záujem, dokonca by som povedal že neboli vôbec v pohode. Medzi tým čo som mal voľné akvárium, pokúsil som sa s ním niečo urobiť. Vyhodil som kamene, umelé rastliny a dal som tam jelšové korene a na ne priviazal microsoria. Medzičasom mi prišla RO, takže som začal pracovať aj na vode. Tá tvrdosť sa mi ale veľmi znížiť nedarí. Včera som ryby vrátil späť do 220 a dnes už vidím tú pohodu. A nechám ich nech sa robí čo chce-nebudem na to tlačiť. A keď nič nebude, TA zavolám KAPOROVI a pôjdeme na :beer

Keby to bolo jednoduché, tak ich množí každý druhý Samko v pivnici. :lol:
Treba len skúšať.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Poslaťod martinko » Štv 15. Dec 2011 9:16:32

Tak vďaka za podporu. Netvrdím že som to už vzdal ale netlačím na pílu. Idú sviatky, čas pokoja nech si to aj ryby užijú-dám im pokoj. Odkedy som začal do nich šprtať, prestali sa vytierať. A nakoniec je pravda čo mi povedal jeden majiteľ akvaristiky: keď sa ti to podarí, čo s nimi? Takže nechám tomu voľný priebeh.
Obrázok užívateľa
martinko

Images: 8
Has thanked: 3 times
Been thanked: 3 times

Poslaťod Belial » Štv 15. Dec 2011 17:37:55

martinko píše:Tak vďaka za podporu. Netvrdím že som to už vzdal ale netlačím na pílu. Idú sviatky, čas pokoja nech si to aj ryby užijú-dám im pokoj. Odkedy som začal do nich šprtať, prestali sa vytierať. A nakoniec je pravda čo mi povedal jeden majiteľ akvaristiky: keď sa ti to podarí, čo s nimi? Takže nechám tomu voľný priebeh.

Ja ti poviem čo s nimi. Pokiaľ nepremrštíš cenu tak ich môžeš ponúknuť niekde do akvaristiky alebo predáš cez inzerát. Diskus je zatiaľ vcelku predajná ryba.
Obrázok užívateľa
Belial

Images: 7
Has thanked: 7 times
Been thanked: 21 times

Predchádzajúci

Späť na Diskus cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 7 hostia