Jirkaa píše:Me by zajimalo proc se opustilo od klidnych Geophagu ... to sem jediny ktery haji tyto krasne JA cichlidky ... kurna musite se polepsit kluci
Jirkaa píše:Me by zajimalo proc se opustilo od klidnych Geophagu ... to sem jediny ktery haji tyto krasne JA cichlidky ... kurna musite se polepsit kluci
Peter304 píše:Jirkaa píše:Me by zajimalo proc se opustilo od klidnych Geophagu ... to sem jediny ktery haji tyto krasne JA cichlidky ... kurna musite se polepsit kluci
geophagy su krasne ryby planujem do buducna ale na amerike je krasnsna aj temperativnost tychto ryb
Jirkaa píše:Peter304 píše:Jirkaa píše:Me by zajimalo proc se opustilo od klidnych Geophagu ... to sem jediny ktery haji tyto krasne JA cichlidky ... kurna musite se polepsit kluci
geophagy su krasne ryby planujem do buducna ale na amerike je krasnsna aj temperativnost tychto ryb
myslis jako chovani ?? .. no jsou to bud odmalicka vedene hejnove ryby .. nebo muzes chovat jako pary .. ale jsou to klidne ryby .... skvele se knim hodi klidne cichlidy .. jako skalary napriklad
Jirkaa píše:treba kanciky .. atd ? ) ... me se libi biotodomy )
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia