nadrz pre JA (geophagy)

Diskusia o cichlidách z Južnej Ameriky

Re: nadrz pre JA (geophagy)

Poslaťod Jirkaa » Ned 06. Jan 2013 3:11:40

Ahoj , rád by jsme vkročil do tohoto tématu , podlě mě používat rašelinu či jiné úpravy vody je zbytečné , pokud dáš dost kořenů , nějaké kytky jako vallis , na kořeny dáš anubiasy , tak jsem vpohodě , na hladinu pár pistii , aby to žralo Nočka , a ryby budou vpohodě , takhle chovám P.Altum a S.Daemony ( 20-25cm) takřka bez náznaku děrovky , ktomu tam mám pár L sumců a funguje to skvěle , filtrace klasický Atman , s keramickými válečky + molitany a vatou ( na menší části ve vodě ) při výměně vody pridávám SERA mineral salt ( jednou za měsíc S.Daemoni se dost řežou na to pozor dal bych tam 200L min pro jeden pár ryb ) To znamená i mraky kořenů na vymezení teritorií ) a přidávám 2x Měs do krmeni Fishatmin ... to je asi tak zatím vše ;) vybírej pečlivě , tyhle ryby co píšeš určitě nejsou pro začátečníky , a klidně ti do 14 dnů můžou popadat daemoni do jednoho což už jsem párkrát viděl , tak hodně zdaru
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Reklama

Re: nadrz pre JA (geophagy)

Poslaťod Jirkaa » Ned 06. Jan 2013 3:13:20

perchess píše:
stiff píše:Akú máš vstupnú vodu? Pri tomto objeme nebude lacný špás úprava vody. Daemony a väčšina Crenicichiel vyžadujú veľmi mäkkú vodu (KH do 1) a majú radi aj dosť kyslé prostredie....

A tiež teplú vodu, a to tiež nebude lacný špás. Pri daemonoch počítaj s teplotou min. 27-28 °C. Krátkodobo znesú aj nižšiu, ale nebudú sa cítiť dobre, čo sa môže prejaviť na ich zdravotnom stave.

27-28 je docela málo , já udržuji stabilních 29 ;)
Obrázok užívateľa
Jirkaa
V.I.P. člen
V.I.P. člen

Images: 1
Has thanked: 0 time
Been thanked: 3 times

Predchádzajúci

Späť na Juhoamerické cichlidy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 14 hostia